Combinass introduceerde eind 2012 ‘Het Nieuwe Verzekeren’. ‘Het Nieuwe Verzekeren’ betekent dat wij werken op netto basis. Provisie is ofwel geen onderdeel meer van de premie die u betaalt - waardoor de premie dus lager wordt -, ofwel de provisiecomponent komt geheel aan u ten goede.

‘Het Nieuwe Verzekeren’ is er op dit moment alleen voor bedrijven en instellingen. Juist voor bedrijfsmatige verzekeringen brengt deze manier van werken namelijk flinke besparingen met zich mee, soms tot wel vele duizenden euro’s per jaar.

In de verzekeringswereld is het de laatste jaren gebruikelijk geworden, dat tussenpersonen de lage marge op particuliere verzekeringen compenseren met een hoge(re) marge op bedrijfsmatige verzekeringen. Door deze provisiecomponent nu te schrappen of ten goede van de verzekeringnemer te laten komen, gaan de verzekeringslasten fors omlaag. Een extra zekerheid: voor ons als tussenpersoon is er geen enkel belang om (te) dure verzekeringen te adviseren, aangezien wij geen percentage van de premie ontvangen - zoals te doen gebruikelijk - maar een vooraf overeengekomen bedrag.

Om u een idee te geven:een van de bedrijven die overstapte naar ‘Het Nieuwe Verzekeren’ van Combinass bespaart aan verzekeringskosten sindsdien maar liefst 18 procent per jaar!

Wilt u weten wat de besparingen van ‘Het Nieuwe Verzekeren’ voor uw bedrijf betekent?
Neem dan contact met ons op en wij u dat op korte termijn zien.